Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

dIRTY DIRT

dIRTY DIRT

ένα όνομα όλο βρώμα....η ιστορία ξεκινά κάπου το 1992-1993 όταν ένα κυριακάτικο βράδυ ακούστηκαν από την τηλεόραση μιας μονοκατοικίας στο Περιστέρι κ πιο συγκεκριμένα στο Μπουρνάζι ,οι αιθέριες μελωδίες του τραγουδιού WOULD των μοναδικών Alice In Chains...οι 2-3 πρώτες νότες ήταν αρκετές για να συναρπάσουν ένα κορίτσι που μερικά χρόνια πριν είχε ανακαλύψει τον ήχο του bass-ου. Εξάλλου το τραγούδι αυτό ξεκινά πολυ δυναμικά με το bass-ο του συγχωρεμένου ,πλέον, Mike Starr! Ένα τραγούδι που ακόμα μέχρι τώρα προκαλεί το ίδιο δέος,την ίδια συγκίνηση,τα ίδια διαπεραστικά ρίγη σε όλο το κορμί ακούγωντας τη μελωδία αλλά κ τη βραχνή -ιδίαιτερη φωνή του συγxωρεμένου επίσης Layne Staley! Στα γενέθλια του κοριτσιού ,ο πολυαγαπημένος της φίλος της έκανε δώρο τον δίσκο που περιείχε αυτό το τραγούδι....κ ο τίτλος αυτού DIRT....βιάστηκε να πάει σπίτι να τον βάλει να παίξει στο πικαπ...τα επόμενα 57:53 λεπτά ήταν απλά εκστασιακά....το καλύτερο album EVER!
Τα χρόνια πέρασαν κ άλλαξαν πολλά....η DIRT άλλαξε-μεταμορφώθηκε-εξελίχθηκε κ έγινε dIRTY DIRT! Η προσθήκη του dIRTY οφείλεται στην έμπνευση της στιγμής κάποιου άτομου, το όποιο έπαιξε καταλυτικό ρόλο παρά την σύντομη παρουσία στη ζωή του κοριτσιού!!!!!!




Κάπως έτσι ξεκινά το story αυτού του blog....σκοπός του είναι η συγκέντρωση-ανταλλαγή ιδεών,πληροφοριών,μουσικών ,εμπειριών κ οτιδήποτε άλλο μπορεί να απασχολει το μυαλουδάκι μας....


                                                                                           keep on rockin'



2 σχόλια: